VOS Verwarmingsservice
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff

Uw deskundige installateur en loodgieter in regio Eindhoven

VOS Verwarmingsservice is al 20 jaar uw erkende en vakkundige Vaillant installateur in Eindhoven en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in cv-ketel onderhoud, reparatie en service van alle bekende merken, de aanleg van centrale verwarming en duurzame oplossingen. Onze monteur is razendsnel ter plaatse bij een storing. Door onze ruime ervaring is het probleem snel opgelost en zit u er weer warmpjes bij! Daarnaast zijn wij de juiste partij voor het deskundig cleanen van vervuilde cv-installaties en het inregelen van bestaande en niet goedwerkende cv-systemen. Kortom, wanneer u kiest voor VOS Verwarmingsservice bent u verzekerd van een snelle service, goedwerkende installaties en een uitstekende kwaliteit.


Waarom VOS Verwarmingsservice?

- Kennis en ervaring met alle merken cv-ketels
- Goede garantievoorwaarden
- Nauwe contacten met fabrikanten en leveranciers
- Erkend V-team installateur
- Optimale afstelling van uw verwarmingssysteem
- Goed opgeleide installateurs
- Snelle service

Cv-ketel onderhoud en reparatie

Houd uw cv-ketel altijd in topconditie met onderhoud. Storingen worden hierdoor tot een minimum beperkt, het rendement blijft hoog én u bent verzekerd van een veilige werking. Bij VOS Verwarmingsservice kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten, zodat u te allen tijde verzekerd bent van warmte. Als u onverhoopt problemen heeft met uw cv-ketel, is onze monteur snel ter plaatse voor een deskundige reparatie.

Neem contact met ons op

Woont u in de regio Eindhoven en bent u op zoek naar een vakbekwame installateur of loodgieter? Neem dan contact op met VOS Verwarmingsservice voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...